top of page

Laat jouw producten opvallen met stijlvolle displays

In de dynamische wereld van retail en promotie is het essentieel om op te vallen. Of het nu bij de kassa is of in drukbezochte ruimtes, displays zijn een krachtige manier om de aandacht van klanten te trekken en jouw producten in de schijnwerpers te zetten. Bij Winnubst bieden we op maat gemaakte toonbankdisplays en vloerdisplays die niet alleen functioneel zijn, maar ook bijdragen aan de uitstraling van jouw merk.


Toonbankdisplays: De Perfecte Eyecatcher bij de Kassa

Toonbankdisplays zijn ideaal voor het presenteren van nieuwe artikelen of kleine impulsaankopen bij de kassa. Deze compacte, opvallende displays worden vaak ingezet om de laatste aandacht van de klant te trekken voordat de aankoop wordt afgerond. Met unieke ontwerpen en opties zoals wobblers of flyerbakjes zorgen wij ervoor dat jouw toonbankdisplay direct opvalt en een blijvende indruk achterlaat.





vloerdisplay met opprint van Villa Massa een drank merk
Vloerdisplay gemaakt op maat

Vloerdisplays: Grote Impact in Drukke Ruimtes

Vloerdisplays, ook wel zuilen genoemd, zijn perfect voor het trekken van aandacht in drukbezochte ruimtes zoals winkelcentra en supermarkten. Door hun grote formaat en opvallende ontwerp kunnen vloerdisplays niet worden genegeerd, waardoor ze ideaal zijn voor promotionele acties of het overbrengen van belangrijke boodschappen. Onze vloerdisplays zijn gemaakt van duurzaam en stevig karton, wat zorgt voor stabiliteit en langdurig gebruik zonder verkleuring.






Duurzaamheid Verweven in Elk Detail

Bij Winnubst zetten we ons in voor duurzaamheid. Onze displays en verpakkingen zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen en worden in Nederland geproduceerd. We streven ernaar om de duurzaamste producent van displays en verpakkingen te zijn, zodat jouw merk niet alleen opvalt, maar ook een positieve impact maakt op het milieu.


Op Maat Gemaakte Displays voor Jouw Merk

Wij werken samen met gerenommeerde merken zoals ABN AMRO en L’Oréal om displays te creëren die niet alleen functioneel zijn, maar ook een verlengstuk van de merkidentiteit vormen. Of je nu een toonbankdisplaY, een vloerdisplay nodig hebt, bij Winnubst ben je aan het juiste adres.


Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en ontdek hoe wij jouw merk kunnen helpen opvallen met onze op maat gemaakte displays.

Commentaires


bottom of page